Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2009 17:00 - ПРОДУКТИТЕ НА HERBALIFE
Автор: herbalife Категория: Други   
Прочетен: 8509 Коментари: 0 Гласове:
0



       ShapeWorks
       За отслабванe

Формула 1

 

Изключителна по състав разтворима диетична смес получена от екологично чисти растителни видове, осигуряващи пълноценно клетъчно хранене. Механизмът и на действие се състои в нормалното протичане на биохимичните процеси в организма, като го снабдява с жизненонеобходимите хранителни вещества. Това осигурява правилния разтеж на клетките, укрепва имунната система, активизира работата на кръвоносната система, регулира дейността на нервната система и възбудимостта на нервната клетка.Формула 1 съдържа:

·   качествени белтъчини.

·   витамини и минерали.

·  18 основни аминокиселини - 9 от които са незаменими.

·   не съдържа мазнини и белтъчини от животински

произход, холестерин и захар   

Компонентите са строго балансирани, което позволява да се употребяват много години ежедневно.

 

Формула 2

(Комплекс мулти-витамини)


            Микронутриентите(магнезий,калций,хром,селен и др.)са важна част от програмата Ви за отслабване.Те подобряват функциите на основни органи и системи в организма и спомагат за по-лесното и бързо отслабване.Формула2 извежда излишните течности от тялото и спомага за регулиране функциите на бъбреците,щитовидната жлеза и нервната системи.Съдържащия се в таблетките калций и калий е в вид максималноусвояем,което подпомага заздравяването и укрепването на костите.Продукта е важна част от Програмата за Клетъчно Хранене.Спомага за регуриране функциите на стомаха,черния дроб и сърцето.Повишава качествата на кръвта и укрепва централната нервна система.

 

 

 

 


Формула 3

 

Протеинов прах, използващ се за персонализиране на програмата според протеиновия фактор на клиента. Всяко живо същество се нуждае от протеини - основен строителен материал. Той трябва да постъпва в организма, за да развива, обновява и поддържа тъканите. Протеините участват в производството на хемоглобин в кръвта и създаването на антитела за укрепване на имунната система. Участват в пренасянето на енергия в организма и поддържането на мускулната маса, което довежда до необходимостта от създаването на ФОРМУЛА 3, която представлява смес от соеви и сурватачни протеини.
- Соеви протеини - соята е единственият растителен източник на висококачествен, пълноценен протеин, при това с качество сравнимо с това на протеините от мляко, яйца и месо. Те съдържат всичките 9 незаменими аминокиселини. При употребата му вие получавате висококачествени протеини и то без допълнителни мазнини.
- Сурватачни протеини - доставят аминокиселини и се смесват добре с млякото, така че да получите добър шейк. Той се разгражда и усвоява бързо. С ФОРМУЛА 3 човек покрива допълнителните нужди от протеини, с минимално приемане на калории.

 

 

Формула 4

 

Този продукт съдържа уникална селекция от 15 билки, внимателно подбрани от древни тибетски рецепти, витамини, баластни вещества и минерални соли. Нормализира биохимичните процеси в организма, което спомага за естественото му очистване. Най - забележим е ефекта при храносмилателната и кръвоносна система. F&H освобождава организма от холестеринови и мастни отлагания, от излишни захари и вредни химически елементи, т.е. провежда детоксикация, активира храносмилането и намалява прекомерния апетит.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Протеинова закуска

 

 

Вкусни протеинови десертни блокчета (Termojetics Protein Bar)

 

Насладете се на едно протеиново блоке, когато почувствате глад между храненията. То ще ви зареди допълнително с енергия и вкусно – идеална алтернатива на обикновените десертни блокчета, богати на мазнини и захар!

·    Подходящи за контрол на теглото и за хора с активен спортен стил на живот, 10 и 12 г. протеин.

·   14 броя в окаковка.

·   Можете да ги поръчате в четири примамващи вкуса : шоколад-кокос, ванилия-бадем, шоколад с фъстък, лимонов крем.

 

 

 

 

Печени соеви зърна

( хрупкав снак с всички предимства на соята)

 

Идеални за всички, които с удоволствие похапват нищо- пакетче печени соеви зърна, поръсени с бедна на натрий сол и пълна със здравословни баластни вищества. Един изцяло балансиран вкусен снакс, които разумно ще Ви засити само със 100 калории на пакетче!

  • Всяка порция съдържа 10,5 gr. Протеин и 7,4 gr. Баластни вещества.
  • 14 пакетчета в опаковка.

 

Шейк-микс

(Идеален заместител на хранене или на протеиново блокче)

Хората които имат непоносимост към лактоза, могат да заменят Формула 1 с GOLD шейк-микс ванилия или шоколад, коxто се разтваря лесно с вода.

  • Един вкусен шейк, заместител на хранене.
  • Всяка порция съдържа 15,5 gr. Висококачествен протеин.
  • Получавате го в кутия с капак на винт или 14 практични пликчета, съдържащи по една порция, за всички, които често пътуват

 

Оптимизатори за отлично здраве

 

 

Билкови дражета с витамин C

 

Съдържащият се в тях комплекс от билки при употреба с достатъчно количество вода дневно подпомага отделянето на продуктите от обмяната на веществата и допринася за естественото регулиране на водното съдържание в организма. Всичко това в комбинация с витамини А, С и Е и някои от В-комплекс подобрява и вида на Вашата кожа.

  • Витамин С, необходим за здрава кожа и а защита от свободните радикали.
  • Витамин С повишава усвояването на желязо от други источници освен от месото.
  • Семената от целина, джинджифил и зърната от синап подпомагат храносмилането.
  • Съдържа прах от водорасли, източник на широк спектър от морски минерали като йод, който спомага за правилното функциониране на щитовидната жлеза.

 

 

 

Клетъчен активатор

(спомага за доброто приемане и усвояване на жизненоважните хранителни вещества)

 

Клетъчният активатор доставя на тялото специални хранителни вещества, витамини от група B и растителни градивни елементи. Той засилва абсорбирането и действието на приетите витамини и минерали и подпомага отделянето на енергия от тялото, така че то да е по- дееспособно. При ежедневна употреба допринася, за повишаване на виталността.

  • Съдържа прах от клорела (вид зелено водорасло), който е богат на витамини и минерали, както и висок процент протеини, бетакаротин и хлорофил. Хлорофилът е известен със своите прочистващи свойства.
  • Shiitake- гъбата има много висока хранителна стойност и е богата на витамини от групата B- комплекс.

 

 

 

 

Алое Макс

(подпомага храносмилането и подобрява здравословното състояние)

 

Алое Макс е вкусна, разработена на научна основа напитка. Използваният за производството му концентрат на Алое Вера е 100% чист гел. Алое Макс съдържа 98% алое – най-високото достижимо съдържание на алое. Подпомага храносмилането и има основен принос за Вашето добро здраве – Вие се чувствате превъзходно!

  • Доброто храносмилане е важно за успешното контролиране на теглото.
  • Засилва самоочстващите сили на организма.
  • Напитката е отличена със сертификат за качество на Aloe Science Council (IASC).

 

 

 

Thermojetics Tea

(освежителна напитка, с екстракти от чай)

 

Разтворима билкова напитка, съдържа 21 китайски и амазонски билки, контролира апетита, позволява да изгаряте излишните мазнини без движение. Незаменима при програмата за намаляване на теглото. Дава тонус и енергия благодарение на антистресовия ефект. Подобрява дишането и има противоалергичен ефект. Една чаша от напитката се равнява на 20 min. аеробика. Ускурява метаболизма и позволява да изгаряте излишните мазнини дори когато не се движите. Контролира апетита, няма да чувствате глад. Насладете се на четири превъзходни вкуса: манго; лимон; прасковаи горски плодове; класик.

 

Wellness
За енергия и виталност

Прелокс блу

(специално за мъже)

 

Натоварването и стареенето водят до намаляване виталността с напредване на възрастта при много мъже. Прелокс блу е разработен специално за това да подпомогне мъжете да се справят с тези проблеми и да повишат своята виталност и издръжливост. Може да се използва от мъже на всяка възраст.

  • Съдържа комбинация от съставките L-аргинин, Pуcno-genol (пикногенол) и аспарагинова киселина, заедно с витамин Е.
  • Хранителна добавка специално за мъже
  • Допринася за повишаване на енергията.
  • Съдържа пикногенол, патентовано антиоксидантно средство.

 

 

Аминоген

 

Ензимите се отделят от всички живи клетки и са изключително важни, за нормалните жизнени функции. Те са особено чувствителни към топлината и се унищожават лесно при готвене или при съхраняване на храната. Поради това е необходимо да се добавят към ежедневното меню.

Аминоген съдържа специална селекция от ензими, извлечени от 100% растителни источници чрез нова патентована ензимна технология.

  • Помага при нарушено храносмилане.
  • Регулира киселинното ниво на - PH, на стомаха.
  • Подобрява разграждането и асимилирането на протеините.

 

 

 

 

 

 

 

 

Мъжки фактор 1000

 

Тази живителна формула за мъже съдържа китайски и сибирски женшен, екстракт от швейцарски овес, комбиниран с коприва, билки и хранителни добавки, които увеличават отделянето на тестостерон.

  • Укрепва жизнените сили.
  • Увеличава издръжливостта.
  • Повишава потентността.
  • Помага за увеличаване на мускулната маса.
  • Възпрепятства окапването на косата.

 

 

Екстракал

 

Екстракал е най-фината калциева добавка в Света. Съдържа натурални калциеви соли, извлечени от морски раковини, витамини и билки. Допълнително е включен и Магнезий. Три таблетки задоволяват 100% дневната нужда на организма Ви от Калций.

Калцият е необходим за:

  • Съсирване на кръвта, за съкращаване и релаксация на сърдечния мускул.
  • Придаване твърдост на костите и зъбите.
  • Регулиране на ферментите.
  • Стимулиране секрецията на инсулин при възрастните.
  • Недостатъчният калций в кръвта предизвиква повишена нервна възбуда.

 

 

Шизандра плюс

 

Благотворното въздействие на растението Шизандра върху човешкия организъм е известно отдавна в Азия. Продуктът Шизандра плюс е създаден от висококачествен екстракт от плодовете му, обогатен със селен, признат наскоро като жизненонеобходим за нашето здраве. Освен това съдържа антиоксидантните витамини А, С и Е, нуклеинови киселини, йод, пчелен прашец и комбинация от ферменти.

  • Подпомага био-синтеза на протеините, преработката на мастните киселини и производството на хормони, особено стероиди.
  • Стимулира създаването на антитела.
  • Помага за решаването на дихателни проблеми.
  • Ефективен е при неврози, безсъние и импотенция.
  • Силен антиоксидант.

 

Роузокс

Роузокс на Herbalife е първият от новото поколение антиоксиданти, които имат каскаден ефект. Той има уникалната способност да се превръща в серия от прогресивно нарастващи активни форми, което осигурява много по-значимо и дълготрайно действие.

  • Роузокс предпазва клетките на тялото Ви и подобрява ефекта на другите антиоксиданти
  • Създаден е от екстракт от розмарин в комбинация със специално съчетание от билки.
  • Подобрява всички антиоксидантни свойства на витамин Е.
  • Забавя процеса на стареене.

 

 

Танг куей плюс

 

Китайските фитотерапевти определят билката Tang kuei като „най-висша билка”. Тя се използва от векове от жените в Китай заради изключително благотворното си въздействие върху женския организъм и е в основата, на продукта Танг куей плюс.

  • Допълнен е с витамини А и Е, калий, желязо, магнезий, лайка и животворни масла.
  • Нормализира месечния цикъл и хормоналния баланс.
  • Действа благоприятно през менопаузата.
  • Използва се както от жени, така и от мъже за по добра релаксация.
  • Укрепва централната нервна система.
  • Намалява мускулното напрежение.
  • Поддържа нивото на захарта в кръвта.

 

 

Таблетки NRG

 

В таблетките NRG са уловени високоенергийните свойства на суровата гуарана, която от векове се използва от индианците по Амазонка, заради изключителната й способност да повишава тонуса и жизнеността.

  • Повишава работоспособността.
  • Подпомага бодростта на мозъка.
  • Дават дълготрайна енергия.

 

 

 

Niteworks

 

Поддържа кръвоносните съдове тонизирани и еластични, като увеличава тяхната пропускливост и подобрява кръвообращението. Спомага, за поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система. Увеличава притока на кръв до всички органи, включително сърцето, мозъка и мускулите.

Herbalife заедно с д-р Луис Игнаро, Нобелов лауреат по медицина, създаде този уникален продукт с освежаващ лимонов вкус, които помага на Вашия организъм да произвежда повече от животоподдържащия азотен окис през нощта, когато неговото ниво е най-ниско. Niteworks е уникално съчетание от аминокиселините L-аргинин и L-цитролин, които подпомагат производст



Тагове:   Herbalife,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: herbalife
Категория: Други
Прочетен: 70455
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930