Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2009 16:56 - ДОБРО ХРАНЕНЕ - ДОБРО ЗДРАВЕ
Автор: herbalife Категория: Други   
Прочетен: 988 Коментари: 0 Гласове:
0



Програмата за клетъчно хранене на Herbalife решава голяма част от здравословните проблеми на съвременния човек.

Доставя в организма необходимите микроелементи за първоначалното разграждане на храната на хранителни вещества

Помага за възстановяване еластичността и работоспособността на стомашно-чревния тракт

Дава на организма необходимите му протеини, растителни мазнини и мастни киселини, въглехидрати, витамини, микронутриенти, минерални вещества, които той с лекота усвоява почти 100% и всяка калория става използваема

Осигурява чувство за ситост, така че слабеенето не е съпроводено с гладуване, а още повече - преди да започнат да намаляват килограмите, намаляват обиколките в талията, ханша, бедрата, раменете, но не и бюста :)

Постигнатите резултати се запазват за дълъг период от време, защото се възстановяват нормалните функции на организма. Това позволява програмата да се ползва с еднакъв успех и за отслабване, и за напълняване, като крайният резултат зависи само от дозирането и комбинацията на Формулите с естествена храна и допълнителни продукти.

Приемането на Формулите има активиращ и подмладяващ клетките ефект. В резултат се ускорява метаболизмът в тялото, повишава се енергийният баланс на организма, изчезва алармата от мозъка "Гладен съм!", няма го вече състоянието на сънливост след хранене, повишава се общата работоспособност, няма ги депресиите. 

Програмата за клетъчно хранене не е панацея. Тя е просто начин да живеем живота си пълноценно и да се наслаждаваме на всеки миг от него, радвайки се на добрата си обща кондиция.


Програмата за клетъчно хранене осигурява на тялото ни 100% от всичко, което му е необходимо всеки ден. Така че, ако си задавате въпроса "Кой се нуждае от програмата за клетъчно хранене?" , отговорът е - ВСЕКИ.
 


Тагове:   здраве,


Гласувай:
0



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: herbalife
Категория: Други
Прочетен: 70462
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930