Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2009 17:05 - Идеи за отслабване
Автор: herbalife Категория: Други   
Прочетен: 2363 Коментари: 0 Гласове:
0



Невероятни съвети за бързо сваляне на килограми

Докато търсите съвети за бързо отслабване в нет пространството може да попаднете и на такива методи, които няма да ви донесат бързи резултати. В тази статия, посветена на свалянето на килограми, ще имате възможността да научите някои невероятни съвета, които можете да започнете дори днес и които ще ви доведат до незабавни резултати по отношение на вашето тегло.

 

Невероятни съвети за бързо сваляне на килограми № 1 Меню с подправки

Съществува голямо разнообразие от храни подправки. Опитайте се да добавяте по една или поне малко към своята диета всеки ден. Ако не обичате подправките винаги може да започнете с лек привкус на чили сос. Разнообразието от подправки имат различна степен на привкус и Вие трябва да бъдете много внимателни когато избирате тази, която да пасне най-добре на апетита Ви.

Подправките допринасят за стимулирането на човешкия мозък, индиректно, покачвайки степента на метаболизма в тялото Ви. С това изгарянето на мазнините ще започне да се извършва далеч по ефикасно и разбира се теглото Ви ще се сваля изключително бързо.

Невероятни съвети за бързо сваляне на килограми № 2 Пропастта от автоматизацията

Ако можете да откриете своята дестинация чрез храната, заповядайте тук. Ако разполагате с време да си миете съдовете вкъщи, правете го като използвате своите ръце, а не миялната машина. Ако нямате какво да правите вършете из вкъщи някаква дребна ежедневна работа, вместо да наставлявате домашната си прислужница. Престанете да си служите с автоматичните прахосмукачки и опитайте отново сами да почиствате пода.

Модернизацията ни донесе изобилие от чудесни технологии, които от друга страна отключиха известна тежест. Но в този ред на мисли прекалената пълната се зададе с всичкия комфорт, който може да ни предостави. Движете се повече и се старайте да вършите работата си сами и ще видите, че ще се вталите още следващата седмица, без дори да сте споменали за това.

 

 

 

 

7 стъпки за сигурно отслабване

Тук ще намерите 7 бързи стъпки за сваляне на теглото Ви, използвайки прости и лесни начини, за да вкарате тялото си във форма. Изброените по-долу начини не изискват луксозни фитнес оборудвания, или сложни режими на хранене. Може да свалите няколко сантиметра от талията си, само за 7 дни след изпълнението на стъпките, предложени Ви по долу.

1.Първото просто нещо, което може да направим, е да пием повече вода. По-голяма част от времето, когато смятаме, че сме гладни, това може да се дължи на обезводняване, а всъщност да сме само жадни. Причината за това объркване е, че сигнала за глад и жажда са много сходни и лесно може да бъде объркан за глад. Започнете да пиете по 1 голяма чаша вода през 2-3 часа, тогава глада ще намалее, това ще доведе до по-рядък глад. Водата е страхотна за употреба, много по-добра е от газираните напитки или напитки съдържащи захар, водата освен, че спестява лепенето на излишните калории по нашето тяло, също така и прочиства организма и ни кара да се чувстваме по-жизнени.

2.Помислете върху това, че е по-добре да се правят малки промени отколкото напълно да преобразите живота си от веднъж. Може да бъде доста изумително толкова много за отрицателно време. Много пъти ще приключиш да си похапваш от всичко, което се намира в хладилника ти и резултатът ще само е да се панираш.

Така че идеята е да започнеш като бебетата-стъпчица по стъпчица. Можеш да включиш към диетата си сода, или дори по- добре, вода; използвайте горчица вместо майонеза върху пълнозърнестия хляб и най вече използвайте стълбите вместо ескалатора когато отивате на работа. Каквото и да вършите, само и само да е движение, ще бъде по-добре от нищо и застоял живот.

3.Просто спрете всички храни и напитки с пълни калории. Енергийни напитки , зелен чай и водата са препоръчителни. Докато консумирате все повече свежа храна като плодове например, зеленчуци, крехко месо, риба, пиле, но без кожата, пълнозърнест хляб имат огромни питателни приноси. Важно е също така да си подбирате ниско ГИ карбохидратирани храни като например ориз Донгара, или Басмати. Според някои трябва д се ограничаваме в плодовите сокове, поничките, белия хляб, бугерите, безалкохолните напитки колкото е възможно повече.

4.Нужно е да знаете какви добавки има във вашата храна и колко е била преработвана и зряла, ако всичко това е необходимо. Много от добавките са нездравословни и могат да окажат негативно влияние върху върху здравословното ви състояние. Използвайте част от времето си в това да проучвате това,което е полезно за вас и кое не е, задавайте въпроси и търсете какво съдържа храната,която консумирате и как тя оказва влияние като цяло на организма ви. Дължите го на себе си.

5.Вече почнали веднъж здравословен хранителен режим, обезателно трябва да се придържате към него. Осигурете си поне един месец за да привикнете към различното хранене. Не забравяйте, че навиците отнемат доста време за да бъдат изкоренени. Откакто лошата консумация на храна беше е навик, Вие трябва да се приспособите към това да бъдете по сдържани. Премахнете от менюто си снаксовете, чипсовете, содата.

6.необходимо е поне да се упражнявате 3-4 пъти на седмица като по този начин ще поддържате тялото си стегнато. Но все пак не прекалявайте, тялото ви се нуждае и от отмора и пригодяване. Започнете градивно с разходки по 20-30 минути. Не се захващайте с джогинг, защото рискувате да не пожънете много успех.

След като вече веднъж краката и тялото ви се адаптират към свръх физически дейности, тогава започнете джогинг по малко отначалото и постепенно покачвайте времето и разстоянието. След първите 2 седмици през които ще ви боли ще бъдете изумени колко бързо се приспособява тялото Ви. Веднага щом фитнеса и здравословните ви възможности открият тренирането и се устремят към него - това е най-добрия начин по които можете да оформите тялото си възможно най – бързо, точно както желаете, и да се тонизирате.

7.Когато се чувствате отслабнали е нужно повече, движение и спорт. Това изисква усилия, агресивност и амбиция.. Тренировките е препоръчително да се провеждат на открито! Всяко упражнение се извършва до крайно изтощение. Почивката след това е много важна! При повече упражнения е нужно почивка между тях, за възстановяване.

Този кратък период за възстановяване ви позволява да поддържате сравнително висока сърдечна честота за продължителността на тренировката. Фитнеса подобрява метаболизма Ви, защото претърпявате значително натоварване, при тренировката мускулите на тялото нарастват и това засилва Вашето кръвоснабдяване и подобрява дишането. В комбинация с горните стъпки, Вие ще загубите значителна част от теглото си и доста сантиметри от талията ви.

Как да постигнем перфектна фигура

Писна ли ви да чувате следното: “Уау, изглеждаш чудесно, наиста толкова ти харесвам новите дрехи. Стоят ти толкова добре! ” кота това, с което сте облечени изглежда като облекло за бременна, само че без да сте бременна.

Направете услуга на самите себе си като не давате управдание, че се чувствате добре така, в тези си пълни форми. Защото, ако наистина бяхте безразлични към наднорменото си тегло, щяхте да казвате: “не ми пука,че съм дебел.” Поне тогава ще ще честни.

Никoй не се чувства добре с наднормено тегло. Това състояние е много нездравословно и крие доста рискове от смърт вариращи в интервала от 20-40 процента. Дори по лошо, доказано е, че наднорменото тегло е причинител на рак, диабет, сърдечни заболявания и още много други болести, предизвикани от прекалената пълнота,които скъсяват живота Ви.

Това са данни от 64 процента от населението на Америка. Ноо не забравяйте преди всичко че има начини да свалите килограмите си и да запазите теглото си такова, каквото желаете.

Сбогуважте се с 9 килограма за 11 дни с наистина действаща диета. За да бъде ефикасна тази диета е необходимо в дневното ви ядене да присъстват 3 менуюта. Знам какво си мислите, четейки сега : “Това са пълни глупости! Как мога да свалям килограми като ям дори повече от това,което консумирам по принцип?”. И може би щяхте да сте прави, ако не беше истина, че ограничението в храната наистина помага да се свалят килограми за едно определено време , но идва момент, в които тялото ви спира да гори мазнините. Това се нарича “горящо плато”

Така, че защо не опитета с някой друг начин за отслабване? Яжте повече и стимулирайте хормоните,които изгарят вашите калории. Единственото условие е да се храните в правилното време като подбирате комбинацията от менюто си и по този начин излъжете тялото си. Това е всичко, в което се състои целия план на диетата. А по отношение на това кога и какво да ядете ще привличате или изгаряте калории.От вас зависи. Възползвайки се от този метод ще имате възможност да сваляте килограми постоянно, докато се храните с това, което желаета и вашите хормони,отговарящи за изгарянето на калориите ще работят на мах, а от своя страна хормоните ви за складиране на мазнините ще действат възможно най-бавно.

В случай, че вече сте опитвали всички постоянни диети и не сте сполучили, тогава се присъединете и просто опитайте тази нова разработка. Това е един революционно нов план за диета, и мога да ви уверя, че той е способен напълно да промени живота Ви и ще накара хората да прииждат към Вас с коментари от сорта на :”Яй, изглеждаш наистина страхотно!”

Съвети за мотивация как да свалим излишни килограми

За вас е вашен всеки съвет за отслабване. Но никoй не е в състояние да ви помогне, ако Вие не научите и не прилагате този “царят на всички съвети.” Това е единственият ключ, който може да отключи потенциала Ви да стоите амбицирани чрез всички останали съвети,които ще получите тук.

Този “цар на всички съвети” е наистина простичък, но за това пък много ефикасен,затова ви моля да се отнесете сериозно към него.

Ключът да сме мотивирани за да отслабнем

ОК, ето го и него. Той е просто копнеж. Да, точно така...ако копнеете по нещо достатъчно силно, ще направите всичко по силите си, за да го постигнете. Това е вярно както за копнея по сваляне на килограми, така и по всеки друг копнеж на света.

Колко много всъщност искате да свалите тези килограми и да иглеждате и да се чувствате по-добре ? Отговорът на този въпрос зависи от това какво предприемате:
- Дали използвате времето си като си приготвяте здравословна и лека храна или задържате калориите си като не се съобразявате с това, което готвите?
- Дали сте активни и подвижни или по цял ден седите пред телевизора ?
- Дали спирате на възможно най-близкото място на паркинга или паркирате малко по-далече, защото това не ви пречи ?

Ок, схванахте идеята, мисля. Така, че разбрахте, че всичко се отнася най-вече не до самоконтрол, а до истинско желание.

Ако искате истински резултати изпробвайте тези 3 стъпки и само гледайте какво ще се получи:
1.Изброите всички причини, които имате за да искате да смъкнете килограмите си, грижете се за здравето си и бъдете слаби.
2.После си ги поставете наблизо до леглото си, за да ги виждате всяка сутрин когато се събуждате от сън.
3.Нарисувайте фигурата, която искате да ви принадлежи.

Това би трябвало да Ви мотивира и да ви тласне към по силния копнеж да бъдете слаби,което ще Ви доведе до това да си спазвате диетата и да правите упражненията си редовно.

Добре, де, не стойте така, ... започвайте веднага! Просто никога, никога, никога не се предавайте!

Рецепти за успешно отслабване

Мислите ли че знаете тайните съставки, с които да отслабнете и да задържите желаното тегло? Не е нито могическо хапче нито нещо,което може да си купиш в бутилка. Истината е,че тайната не се крие в никаква вълшебна рецепта, или в нискомаслени и храни лишени от захар, всичко това само помага.

За истинското и успешно сваляне на килограми се изисква само мотивация, отговорност, знания.

Мотивирай се да сваляш килограми

Изнамирайки правилната мотивация може да бъде различна между нахъсано сваляне на килограми и отказване от идеята. Мотивацията представвлява силно желание да направиш нещо, така, че помислете какво може да Ви накара да сваляте килограми. Тук са предложени няколко такива примера, които може да Ви помогнат да се развълнувате.

Намерете диетата “приятел” и заедно сваляйте килограмите. Не забравяйте, хе хората свалят кила по различен начин, така, че не се обезкуражавайте, ако вашия приятел сваля по-бързо от вас. Използвайте този приятел за да разговаряте за вашите сполъки, неудовлетворениея и мислите покрай свалянето на килограмите.

Самонадъхвайте се като наблюдавате и се стараите да забелязвате и най- малките промени с които жънете успеха. Може да си свалите от интернет готова програма за диета, или пък да си направите сами. Влючете дори нещо като награден форнд, от които да се възнаграждавате при всяко сваляне на 5 или дори 2 килограма. Можете дори да си подарите приятна седмица, пък дори и свалили само половин килограм, ако това ви стимулира,защо не. Не сложно, просто си създайте такъв фонд, които ще ви прави по щастливи и мотивирани докато пътувате до желаната фигура.

Следвайте целите си! Това е много важно.

Създайте си по-малки цели, които могат да ви мотивират да отслабнете. Може да бъде нещо от сорта : "Трябва да добавям по 30 минути на упражнение по 3-4 пъти седмично" или селта виможе да бъде и такава “Искам да сваля два килограма тази седмица”. Подбирайте си целите така, че да бъдат реални и да не се обезкуражавате ако не се получи желания резултат. Четете си целите честичко, така че даможе да Ви напомнят за това какво искате да постигнете зза седмицата, деня или месеца.

Знанието

Естествено не може да изпълните плана си успешно,ако нямате необходимите знания. Запознайте се първо с това какво ще ви струва, ако загубите килограми. Разберете повече за точните калории, които получавате с храната и колко от тях изразходвате.

За да смъквате килограми трябва да си създадете калориен дефицит. Смъкваме килограми всеки ден, докато правим ежедневните си мероприятия и дори докато спим. Това е на което всъщност казваме метаболизъм. Той се базяра на височината и теглото ви, възраст и гени и ниво на активност.

Когато проучите своя метаболичен ритъм, вече можете да се приспособите и да създадете свои калоричен дефицит. Това може да стане като ограничите храната, увеличите движението си или защо пък не и двете. Проучвания сочат, че хората, които добавят упражнения към диетата си по бързо и задълго запазват теглото си такова, каквото го искат. Така, че планирайте сами начина си на хранене да бъде здравословно и към това добавете упражнения за отслабване.

Това ще ви донесе сигурен успех!

Идеи за отслабване, които ще накарат тялото Ви да се раздвижи

Знаете ли, че упражненията са изключително важни и основен ключ за бързото свалене на килограми. За съжаление упражненията са поставяне на заден план в доста от случаите. Въпрос на навик е да се правят ежедневни упражнения, които ще предизвикат метаболизмът Ви и вашето тяло ще изгаря овече калории.

Тук Ви предлагаме идеи за 6 упражнения, които надяваме се ще ви харесат и най-вече ще Ви бъдат от голяма полза в борбата с килограмите:

Ротинни упражнения
Започнете да правите упрянения по 30 минути в продължение на 3 дни. След 2 седмици прибавете по още един ден .

Нямате време
Прекъснете за малко работата си. Защо ли? Упражненията сами по себе си нарастват. Правете ги по 10-15 минути сутрин и по 10-15 минути вечер. Много по ефикасно е по този начин.

Излизане и Работа
Хаденето пеша е много полезно за вас и ще ви помогне в борбата с килограмите, като неусетно ще сваляте без дори да се усетите само докато се придвижвате пеш. Разхождайте кучето си повече, движете се докато говорите по телефона, използвайте стълбите.

Приятелят Ви в упражнениятаТова трябва да бъде някои които е свързан по някакъв начин с упражненията и има за цел да сваля килограми също като Вас. Много по съсредоточени върху упражненията си ще сте ако си имате такъв приятел, с които заедно да правите упражнения.

Оставете малко седенето пред компютъра на заден план
Ако работата Ви е свързана с това да прекарвате по-голямата част от деня си седейки пред компютъра, тогава светът ни е от време на време да ставате и да се раздвижвате из офиса. Трябва да извършвате движение на всеки половин час.

Идеята е просто да се движите, а не да водите заседнал начин на живот. Ходете, вместо да шофирате, или използвайте стълбите вместо ескалаторите. Ако внесете малко промени в живота си като тези например ще ви помигнат да горите повече калории и да смъкнете нежеланите килограми.

 

Как сами да контролирате теглото си, дори ако преодолявате тежка раздяла

Някои хора отслабват и стават като същински скелети,когато преживеят раздяла, при други се получава точно обратният ефект – напълняват значително.

По време на моето изпитание с домашно мъчение, се превърнах в толкова емоционален човек, че хората казваха, че приличам на някои от 3-тия свят. Не, просто пропусках ядене след ядене.

Тук има няколко съвета за ядене, които могат да Ви насърчат да не унивате и да ви покажат, че можете да запазите теглото си след сърцераздирателна раздяла.

1. Яжте, когато сте гладни, но си направете скала от 1 до 100

2. Не яжте повече, когато се наситите и отново използвайте тази скала, отсранете от себе си чинията с храна, когато стрелката наближи 75.

3. Заджурбете полуфабрикатите от начина си на хранене и минете на плодовете, заланчуците, ядките, бобовите растения, зърнените култури толкова добре познати са Ви...

4. Винаги когато имате възможност само приготвятите своето меню.

5. Спрете с честата употреба на сол, а също така и на содата.

6. Гледайте да ви е леко вечер. Избягвайте тежките храни и тези,които са богати на протеини, за да Ви е по-спокойно за през нощта.

Нека тези 6 съвета за хранене са Ви катоопорни точки за начина Ви на хранене и така теглото Ви ще е постоянно, дори, ако преодолявате тежка раздяла.

 



Тагове:   отслабване,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: herbalife
Категория: Други
Прочетен: 70442
Постинги: 12
Коментари: 3
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930